ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ - ΜΗΤΣΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ

Δείτε παρακάτω είδη ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΩΝ, τα οποία διατίθενται στην εταιρεία HYDROPNEUMATIK HELLAS Π.ΜΗΤΣΗΣ ΑΒΕΕ.

 

ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΙ ΕΜΒΟΛΟΦΟΡΟΙ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΟΙ 220/50

ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ

ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΙ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ από 1,5 έως 3 Ηp και με χωρητικότητα αεροφυλακίου από 24 έως 300lt.
Οι βαριές αργόστροφες μαντεμένιες κεφαλές που χρησιμοποιούνται εξασφαλίζουν μακροζωία και απρόσκοπτη λειτουργία. Ιδανικοί για ερασιτεχνική χρήσή ή για εφαρμογές με μικρή κατανάλωση αέρα.

 

ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΙ ΕΜΒΟΛΟΦΟΡΟΙ 3ΗΡ-7,5ΗΡ

ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ

ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΙ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ από 2 έως 7,5 Ηp και με χωρητικότητα αεροφυλακίου από 50 έως 500lt. Αναρροφήσεις από 220-1018 lt/min. Για βιοτεχνική αλλά και βιομηχανική χρήση. Αξιόπιστα, και αργόστροφα για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

 

ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΙ ΕΜΒΟΛΟΦΟΡΟΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ 7,5-15ΗΡ

ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ από 5,5+5,5Hp έως 7,5+7,5 Ηp και με χωρητικότητα αεροφυλακίου από 500 έως 1000lt. Με αναρρόφηση από 1288 έως και 036 lt/min. Διατίθενται και μεμονωμένα ο κινητήρας και το αεροφυλάκιο.

 

ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΜΕ ΒΑΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΗΡΑ

ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ

ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ στιβαρής κατασκευής με εξαρτήματα υψηλής ποιότητας. Έτοιμος προς χρήση.
Ιδανικός για αγροτικές, οικοδομικές, κατεσκευατικές εργασίες, κινητά συνεργεία και γενικά για όλες τις εφαρμογές όπου η χρήση ρεύματος δεν είναι εφικτή.

 

ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ ΚΟΧΛΙΟΦΟΡΟΙ από 3ΗΡ-15ΗΡ

ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ

ΚΟΧΛΙΟΦΟΡΟΙ, αερόψυκτοι, ελαιολίπαντοι, ηλεκτροκίνητοι αεροσυμπιεστές KAESER, έτοιμοι για λειτουργία, εφοδιασμένοι με ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου, ηχομονωτικό κουβούκλιο και διπλή αντιδονητικΟή διάταξη. Διαθέτει πίνακα ενδείξεων και λειτουργιών. Επίπεδο θορύβου 65db. Τα βασικά πλεονεκτήματα είναι η μειωμένη κατανάλωση ρέύματος τα έξοδα συντήρησης και λειτουργίας και η απόλυτα αποδοτική μετάδοση ενέργειας.

 

ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ ΚΟΧΛΙΟΦΟΡΟΙ απο 3ΗΡ-15ΗΡ με ξηραντή και μεταψύκτη ενσωματωμένο

ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ

Κέντρα παραγωγής και επεξεργασίας ΠΕΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΑΕΡΟΥ KAESER, έτοιμα για λειτουργία, αποτελούμενα από:
ΚΟΧΛΙΟΦΟΡΟ, αερόψυκτο, ελαιολίπαντο, ηλεκτροκίνητο αεροσυμπιεστή εφοδιασμένο με ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου, φυγοκεντρικό διαχωριστή υγρασίας με ηλεκτρονική βαλβίδα αποστράγγισης μηδενικής απώλειας, ξηραντή ψυκτικού τύπου, ηχομονωτικό κουβούκλιο και διπλή αντιδονητική διάταξη. Τα συστήματα μπορούν προαιρετικά να παραγγελθούν με το σύστημα SIGMA CONTROL που δίνει την δυνατότητα μεταβολής της λειτουργίας ανάλογα με τις ανάγκες σε κατανάλωση αέρα. Ενσωματομένο modem δίνει την δυνατότητα του ελέγχου δχετικά με την συντήρηση η το συναγερμό βλάβής μέσω γραπτών μυνημάτων SMS. Η σειρά ASK T αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη πρόταση στην αγορά.