βαλβίδες αέρος PNEUMAX

Η εταιρία μας είναι επίσημος αντιπρόσωπος της κορυφαίας Ιταλικής Pneumax, πρεσβευτή της ιταλικής αριστείας στον κόσμο της αυτοματοποίησης σε κάθε βιομηχανικό τομέα.  Η Pneumax ιδρύθηκε το 1976 και μέσω συνεχούς και σταθερής βελτίωσης και ανάπτυξης έχει ως στόχο την ηγεσία στις κύριες αγορές του κόσμου και την εφαρμογή των πιο σύγχρονων τεχνολογιών αυτοματοποίησης.

valvole-374x250

ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΑΕΡΟΣ PNEUMAX ΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΕΣ

elettrovalvole-374x250

ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΑΕΡΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ PNEUMAX

cilindri-1-374x250

ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ PNEUMAX

serie-airplus-trattamento-aria-374x250

ΦΙΛΤΡΑ ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΛΙΠΑΝΤΗΡΕΣ.

PROPORTIONAL ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ

manipolazione-374x250

ΡΟΜΠΟΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Sensori-374x250

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΚΥΛΙΝΔΡΩΝ ΑΕΡΟΣ PNEUMAX 

Valvole-ed-Elettrovalvole-di-Processo-374x250

OIL&GAS ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ & ΑΕΡΙΩΝ (ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ, ΥΨΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΛΠ)

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ PNEUMAX ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΕ ΒΑΒΛΙΔΕΣ ΙΝΟΧ 316 & EXPLOSION PROOF.

Gamm-02

ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΒΑΚΕΛΙΤΟΥ

Εδώ θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για χειρολαβές, βολάν – τιμόνια και καστάνιες βακελίτου.

βαλβίδες αέρος PNEUMAX

Βαλβίδα ηλεκτρoμαγνητική 5 θέσεων η οποία λειτουργεί και χειροκίνητα και στις δυο  εντολές. Η συγκεκριμένη σειρά βαλβίδων έχει λειτουργία και διαστάσεις βάσει διεθνών  προτύπων ISO 5599/1 .

Ο σχεδιασμός της, είναι βασισμένος εξωτερικά από χυτό αλουμίνιο και εσωτερικά λειτουργεί με σύρτη πνευματικής και ήλεκτρο-πνευματικής ενεργοποίησης και επιστρέφει μηχανικά η πνευματικά αντίστοιχα με ενσωματωμένο ελατήριο.

Αυτοί οι διανομείς έχουν μέσω όρο λειτουργίας μεταξύ 10 με 15 εκατομμυρίων κύκλων ,η διάρκεια  ζωής ενδέχεται να αλλάζει σύμφωνα με τις συνθήκες  λειτουργίας. Η κατάλληλη λίπανση μειώνει δραστικά την φθορά των στεγανών

όπως ακριβώς και το φιλτράρισμα εμποδίζει την είσοδο σε σκόνες και σωματίδια τα οποία είναι υπεύθυνα για δυσλειτουργια του κυκλώματος.

Οι συνθήκες λειτουργίας πρέπει να συμμορφώνονται με την πίεση και την θερμοκρασία που υποδεικνύονται απο την Εταιρεία PNEUMAX για κάθε βαλβίδα οποιασδήποτε άλλης σειράς.

Η Εταιρεία ΜΗΤΣΗΣ Π.ΑΒΕΕ  παρέχει ανταλλακτικά στεγανών και εξαρτημάτων της συγκεκριμενης σειράς για επισκευή και συντήρηση.

βαλβίδες αέρος PNEUMAX

Μπορούν να δεχτούν ολοκληρωμένη ηλεκτρολογική σύνδεση εως 32 βαλβίδες με φις. Δέχεται πίεση ή κενό και έχει προστασία IP 65.  Παροχή συνολική 550 λίτρα/λεπτό με Φ 8 σωλήνα αέρος. Ταχύτατη τοποθέτηση με μία βίδα σύσφιξης και σύνδεση σωλήνων με ρακόρ αυτόματατα ταχείας.  Ό σύρτης της βαλβίδας είναι κατσκευασμένος απο ΙΝΟΧ AISI 304 για μέγιστη αντοχή και λειτουργία στις πιο απαιτητικές συνθήκες.  Διατίθεται με πλήρη σειρά εξαρτημάτων.

Πλήρη σειρά βαλβίδων αέρος καθώς και εξαρτημάτων πεπιεσμένου αέρος καθώς και κυλίνδρους αέρος θα βρείτε στην κατηγορία πεπιεσμένος αέρας PNEUMAX.  Επίσης η εταιρεία μας έχει εξειδικευμένους τεχνικούς και πλήρως εξοπλισμένο service για όλα τα προιόντα της εταιρείας pneumax.