ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΑΕΡΟΣ PNEUMAX OPTYMA

ΒΑΛΒΙΔΕΣ PNEUMAX OPTYMA

Βαλβίδα αέρος pneumax σειράς OPTYMA 2500. Ηλεκτρομαγνητικές με μια ή δυο εντολές με κλειστά ή ανοιχτά κέντρα ΜΗΤΣΗΣ Π ΑΒΕΕ

2200 SERIES OPTYMA32-S

ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ.

ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΑΕΡΟΣ PNEUMAX OPTYMA

Βαλβίδες αέρος, με ηλεκτρική εντολή μίας ή δύο εντολών.  Επίσης υπάρχουν βαλβίδες με ανοιχτά η κλειστά κέντρα.

Η συγκεκριμένη σειρά βαλβίδων αέρος έχει δυνατότητα τοποθέτησης πολλαπλών βαλβίδων αέρος σε manifold.

Παροχή 800 λίτρα το λεπτό σε 6 bar.

Δυνατότητα πολλαπλής τοποθέτησης και ηλεκτρονικού ελέγχου.

βαλβίδα αέρος pneumax

ΣΕΙΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ 2200 ΣΕΙΡΑΣ OPTYMA32-S

ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΑΕΡΟΣ PNEUMAX OPTYMA

ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΑΕΡΟΣ PNEUMAX ΣΕΙΡΑΣ 2200

Για την κίνηση κυλίνδρων αέρος αλλά και πνευματικών actuators μεσω plc  χρησιμοποιούνται βαλβίδες αέρα με ηλεκτρικές εντολές.  Μια απο αυτές είναι οι βαλβίδες σειράς optyma της εταιρείας PNEUMAX.

Είναι Βαλβίδα ηλεκτρoμαγνητική 5 θέσεων η οποία λειτουργεί και χειροκίνητα και στις δυο  εντολές. Η συγκεκριμένη σειρά βαλβίδων έχει λειτουργία και διαστάσεις βάσει διεθνών  προτύπων ISO 5599/1 .

Ο σχεδιασμός της, είναι βασισμένος εξωτερικά από χυτό αλουμίνιο και εσωτερικά λειτουργεί με σύρτη πνευματικής και ήλεκτρο-πνευματικής ενεργοποίησης και επιστρέφει μηχανικά η πνευματικά αντίστοιχα με ενσωματωμένο ελατήριο.

Αυτοί οι διανομείς έχουν μέσω όρο λειτουργίας μεταξύ 10 με 15 εκατομμυρίων κύκλων ,η διάρκεια  ζωής ενδέχεται να αλλάζει σύμφωνα με τις συνθήκες  λειτουργίας. Η κατάλληλη λίπανση μειώνει δραστικά την φθορά των στεγανών

όπως ακριβώς και το φιλτράρισμα εμποδίζει την είσοδο σε σκόνες και σωματίδια τα οποία είναι υπεύθυνα για δυσλειτουργια του κυκλώματος.

Οι συνθήκες λειτουργίας πρέπει να συμμορφώνονται με την πίεση και την θερμοκρασία που υποδεικνύονται απο την Εταιρεία PNEUMAX για κάθε βαλβίδα σειράς 2200 αλλά και για κάθε βαλβίδα οποιασδήποτε άλλης σειράς.

Η Εταιρεία ΜΗΤΣΗΣ Π.ΑΒΕΕ  παρέχει ανταλλακτικά στεγανών και εξαρτημάτων της συγκεκριμένης σειράς για επισκευή και συντήρηση.

Μπορούν να δεχτούν ολοκληρωμένη ηλεκτρολογική σύνδεση εως 32 βαλβίδες με φις. Δέχεται πίεση ή κενό και έχει προστασία IP 65.  Παροχή συνολική 550 λίτρα/λεπτό με Φ 8 σωλήνα αέρος. Ταχύτατη τοποθέτηση με μία βίδα σύσφιξης και σύνδεση σωλήνων με ρακόρ αυτόματα ταχείας. O σύρτης της βαλβίδας είναι κατασκευασμένος από ΙΝΟΧ AISI 304 για μέγιστη αντοχή και λειτουργία στις πιο απαιτητικές συνθήκες.  Διατίθεται με πλήρη σειρά εξαρτημάτων.

Βαλβίδες αέρος, κύλινδροι άερος, φίλτρα αέρος, ρομποτικά συστήματα, υδραυλικά συστήματα υψηλής πίεσης, αντλίες λαδιού, βαλβίδες λαδιού, υδραυλικές μονάδες μερικά απο τα προιόντα της εταιρείας μας ΜΗΤΣΗΣ Π ΑΒΕΕ.

Στην κατηγορία βαλβίδων αέρος PNEUMAX 2200 μπορείτε επίσης να δείτε τα παρακάτω προιόντα

ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΑΕΡΟΣ PNEUMAX ΣΕΙΡΑΣ 2700

ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΑΕΡΟΣ PNEUMAX ΣΕΙΡΑΣ 2400

ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΕΜΒΟΛΑ ΑΕΡΟΣ PNEUMAX ΣΕΙΡΑΣ 1300

ArabicEnglishGreekRussian
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
LinkedIn
Share