Ηλεκτρομαγνητική Βαλβίδα Νερού & Αερίου

Βαλβίδα ηλεκτρομαγνητική 5 θέσεων η οποία λειτουργεί και χειροκίνητα και στις δυο  εντολές. Η συγκεκριμένη σειρά βαλβίδων έχει λειτουργία και διαστάσεις βάσει διεθνών  προτύπων ISO 5599/1 .

Ο σχεδιασμός της, είναι βασισμένος εξωτερικά από χυτό αλουμίνιο και εσωτερικά λειτουργεί με σύρτη πνευματικής και ήλεκτρο-πνευματικής ενεργοποίησης και επιστρέφει μηχανικά η πνευματικά αντίστοιχα με ενσωματωμένο ελατήριο.

Αυτοί οι διανομείς έχουν μέσω όρο λειτουργίας μεταξύ 10 με 15 εκατομμυρίων κύκλων ,η διάρκεια  ζωής ενδέχεται να αλλάζει σύμφωνα με τις συνθήκες  λειτουργίας. Η κατάλληλη λίπανση μειώνει δραστικά την φθορά των στεγανών

όπως ακριβώς και το φιλτράρισμα εμποδίζει την είσοδο σε σκόνες και σωματίδια τα οποία είναι υπεύθυνα για δυσλειτουργια του κυκλώματος.

Οι συνθήκες λειτουργίας πρέπει να συμμορφώνονται με την πίεση και την θερμοκρασία που υποδεικνύονται από την Εταιρεία PNEUMAX για κάθε βαλβίδα (νερού – αερίου) αλλά και για κάθε βαλβίδα οποιασδήποτε άλλης σειράς.

Η Εταιρεία ΜΗΤΣΗΣ Π.ΑΒΕΕ  παρέχει ανταλλακτικά στεγανών και εξαρτημάτων της συγκεκριμενης σειράς για επισκευή και συντήρηση.

ΒΑΛΒΙΔΕΣ PNEUMAX  ΜΗΤΣΗΣ Π ΑΒΕΕ

Μπορούν να δεχτούν ολοκληρωμένη ηλεκτρολογική σύνδεση έως 32 βαλβίδες με φις. Δέχεται πίεση ή κενό και έχει προστασία IP 65.  Παροχή συνολική 550 λίτρα/λεπτό με Φ 8 σωλήνα αέρος. Ταχύτατη τοποθέτηση με μία βίδα σύσφιξης και σύνδεση σωλήνων με ρακόρ αυτόματα ταχείας.  Ο σύρτης της βαλβίδας είναι κατασκευασμένος από ΙΝΟΧ AISI 304 για μέγιστη αντοχή και λειτουργία στις πιο απαιτητικές συνθήκες.  Διατίθεται με πλήρη σειρά εξαρτημάτων.

ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΝΕΡΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΠΙΕΣΕΩΣ NORMALLY CLOSE-OPEN

ΗΛΕΚΤΡΟΒΑΝΑ ΑΕΡΟΣ PNEUMAX

ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΥΓΡΩΝ ΑΕΡΙΩΝ 1/8”– 1/4”

F3105 – F3106

Δίοδη ηλεκτρομαγνητική βάνα εν ηρεμιά κλειστή, μεμβράνης αμεσης ενεργοποίησης.

Υλικό: Ορείχαλκος

βαλβίδες υγρών αερίων πιέσεως 1/8''- 2''

ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΥΓΡΩΝ ΑΕΡΙΩΝ G1/4″, G3/8”, G½”,G ¾”, G1”, G1”1/4, G2”

F3107

Δίοδη ηλεκτρομαγνητική βάνα εν ηρεμιά κλειστή, μεμβράνης άμεσης ενεργοποίησης.

Υλικό: Ορείχαλκος

Βαλβιδες υγρων αεριων INOX 316

ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΥΓΡΩΝ – ΑΕΡΙΩΝ G1/4″, G3/8”, G½”  ΙΝΟΧ 316

F3107

Δίοδη ηλεκτρομαγνητική βάνα εν ηρεμιά κλειστή, μεμβράνης άμεσης ενεργοποίησης.

Υλικό: INOX AISI 316

βαλβίδες υγρών αερίων πιέσεως 1/8''- 2''

ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΥΓΡΩΝ – ΑΕΡΙΩΝ G1/4″, G3/8”, G½”  

F3106

Δίοδη ηλεκτρομαγνητική βάνα εν ηρεμιά ανοιχτή, μεμβράνης άμεσης ενεργοποίησης.

Υλικό: Ορείχαλκος

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial