ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΟΔΕΣ BALL VALVE

δύοδη πνευματική ball valve mitsis sa
  • Βάνες πνευματικής ενεργοποίησης 1- 1/4” -2”
  • Κρουνός 1-1/4” – 2” Ορειχάλκινος PN30
  • Μηχανισμός Ενεργοποίησης (Actuator) A050
δύοδη πνευματική ball valve mitsis sa
  • Βάνες πνευματικής ενεργοποίησης 1/2” – 1”
  • Κρουνός 1/2” – 1” ορειχάλκινος PN 30
  • Μηχανισμός Ενεργοποίησης (Actuator) A042
δύοδη πνευματική ball valve mitsis sa
  • Βάνες πνευματικές ενεργοποίησης 2 – 1/2” – 3”
  • Κρουνός 2 – 1/2” – 3” Ορειχάλκινος PN30
  • Μηχανισμός Ενεργοποίησης (Actuator) A063

Η εταιρεία μας παρέχει πνευματικές βάνες BALL VALVE.   Ορειχάλκινες ΙΝΟΧ ΚΑΙ ΑΤΕΧ για εφαρμογές παροχής υγρών, αερίου.  Οι συγκεκριμένες βάνες είναι άμεσης ενεργοποίησης και full παροχής.  Επίσης υπάρχουν βάνες ball valve.  ΟΙ βαλβίδες είναι του Ιταλικού οίκου MAROS ENGINEERING ενώ οι βαλβίδες οδήγησης είναι της εταιρείας PNEUMAX με κωδικό 514/Ν

Η επιχείρηση μας κατέχει ηγετικό ρόλο στην Ελλάδα ως επίσημος αντιπρόσωπος της Pneumax.

Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει την εταιρεία PNEUMAX στην Ελλάδα με έδρα την Αθήνα απο το 1980,  με όλη την γκάμα των προιόντων της.

Συστήματα αέρος,  βαλβίδες αέρος, pneumax προϊόντα συστήματα αέρος, βαλβίδες αέρος, χειριστήρια, βαλβίδες πλήρως, μηχανικές ηλεκτροβάνες νερού, βαλβίδες pneumax ηλεκτρικές, συστήματα κενού, τζιφάρια, ρομποτικά συστήματα συμπληρώνουν την γκάμα προϊόντων των συστημάτων πεπιεσμένου αέρα.

 

Βαλβίδες οδήγησης πνευματικών βανών

Βαλβίδα ηλεκτρoμαγνητική οδήγησης των πνευματικών βανών, 5 θέσεων οι  οποίες λειτουργούν και χειροκίνητα και στις δυο  εντολές. Η συγκεκριμένη σειρά βαλβίδων έχει λειτουργία και διαστάσεις βάσει διεθνών  προτύπων ISO 5599/1 .

Ο σχεδιασμός της, είναι βασισμένος εξωτερικά από χυτό αλουμίνιο και εσωτερικά λειτουργεί με σύρτη πνευματικής και ήλεκτρο-πνευματικής ενεργοποίησης και επιστρέφει μηχανικά η πνευματικά αντίστοιχα με ενσωματωμένο ελατήριο.

Αυτοί οι διανομείς έχουν μέσω όρο λειτουργίας μεταξύ 10 με 15 εκατομμυρίων κύκλων ,η διάρκεια  ζωής ενδέχεται να αλλάζει σύμφωνα με τις συνθήκες  λειτουργίας. Η κατάλληλη λίπανση μειώνει δραστικά την φθορά των στεγανών

όπως ακριβώς και το φιλτράρισμα εμποδίζει την είσοδο σε σκόνες και σωματίδια τα οποία είναι υπεύθυνα για δυσλειτουργία του κυκλώματος.

Οι συνθήκες λειτουργίας πρέπει να συμμορφώνονται με την πίεση και την θερμοκρασία που υποδεικνύονται από την Εταιρεία PNEUMAX.

Η Εταιρεία ΜΗΤΣΗΣ Π.ΑΒΕΕ  παρέχει ανταλλακτικά στεγανών και εξαρτημάτων της συγκεκριμένης σειράς για επισκευή και συντήρηση.

Δέχεται πίεση ή κενό και έχει προστασία IP 65.   Ταχύτατη τοποθέτηση με δύο βίδες σύσφιξης και σύνδεση σωλήνων με ρακόρ αυτόματα ταχείας.  Ό σύρτης της βαλβίδας είναι κατασκευασμένος από ΙΝΟΧ AISI 304 για μέγιστη αντοχή και λειτουργία στις πιο απαιτητικές συνθήκες.  Διατίθεται με πλήρη σειρά εξαρτημάτων.

Πλήρη σειρά βαλβίδων αέρος καθώς και εξαρτημάτων πεπιεσμένου αέρος καθώς και κυλίνδρους αέρος θα βρείτε στην κατηγορία πεπιεσμένος αέρας PNEUMAX.  Επίσης η εταιρεία μας έχει εξειδικευμένους τεχνικούς και πλήρως εξοπλισμένο service για όλα τα προϊόντα της εταιρείας pneumax.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial