Βαλβίδες Αέρος Pneumax

Οι βαλβίδες αέρος είναι τα απαραίτητα εξαρτήματα ενός πνευματικού συστήματος καθώς ελέγχουν την κίνηση των εμβόλων αλλά και των υπολοίπων εξαρτημάτων πεπιεσμένου αέρα όπως αεροβάνες άλλες βλαβίδες πιλότους, πνευματικά χρονικά πνευματικούς πομπούς κλπ.  Μπορούν να έχουν 3 διαφορετικές λειτουργίες: 

  • Βαλβίδες που ενεργοποιούνται με ηλεκτρική εντολή 
  • Βαλβίδες που ενεργοποιούνται με πνευματική εντολή
  • Βαλβίδες που ενεργοποιούνται μηχανικά 

Μπορούν να εφαρμοστούν σε όλα τα πνευματικά συστήματα και υπάρχουν και διάφοροι τύποι βαλβίδων αέρα σύμφωνα με τον κωδικό του προϊόντος τους, την μέγιστη παροχή, την μέγιστη πίεση που μπορούν να ελέγξουν και το μέγεθος τους.

Στην Π. ΜΗΤΣΗΣ ΑΒΕΕ HYDROPNEUMATIC HELLAS  θα βρεις μια τεράστια ποικιλία από βαλβίδες καθώς και καθοδήγηση από έμπειρα στελέχη για να βρεις την κατάλληλη για το δικό σου πνευματικό σύστημα

Οι πνευματικές βαλβίδες μπορούν να δεχτούν ολοκληρωμένη ηλεκτρολογική σύνδεση έως 32 βαλβίδες με φις. Δέχεται πίεση ή κενό και έχει προστασία IP 65.  Παροχή συνολική 550 λίτρα/λεπτό με Φ 8 σωλήνα αέρος. Ταχύτατη τοποθέτηση με μία βίδα σύσφιξης και σύνδεση σωλήνων με ρακόρ αυτόματα ταχείας. Ο σύρτης της βαλβίδας είναι κατασκευασμένος από ΙΝΟΧ AISI 304 για μέγιστη αντοχή και λειτουργία στις πιο απαιτητικές συνθήκες.  Διατίθεται με πλήρη σειρά εξαρτημάτων.

Πλήρη σειρά βαλβίδων αέρος καθώς και εξαρτημάτων πεπιεσμένου αέρος καθώς και κυλίνδρους αέρος θα βρείτε στην κατηγορία πεπιεσμένος αέρας PNEUMAX.  Επίσης η εταιρεία μας έχει εξειδικευμένους τεχνικούς και πλήρως εξοπλισμένο service για όλα τα προϊόντα της εταιρείας pneumax.

Όλες οι βαλβίδες αέρος ανεξάρτητα την λειτουργία τους, φτιάχνονται από διαφορετικά υλικά. Μπορείς να μάθεις για τα υλικά κατασκευής των βαλβίδων αέρος για να μπορέσεις να επιλέξεις τις κατάλληλες  ανάλογα την εφαρμογή που θέλεις να κάνεις

Μήπως ψάχνεις επίσης και:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial