ΒΑΝΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΒΑΝΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ.

 

Αεροβάνες για τα πρατήρια καυσίμων και τις πετρελαικές εταιρείες σπείρωμα 3”  ΙΝΟΧ με πιστοποιήση GROUP 2 (II) ZONE 2 (II) FOR GAS AND POWDER APPLICATIONS.

Οι πνευματικές βάνες είναι βαλβίδες τύπου ball  για χρήση με full παροχή.  Διαθέτουν πνευματικό μηχανισμό για την ενεργοποιήση του κρουνού.

Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε βαλβίδα τύπου Namur PNEUMAX 514/N52.0.1M2  με πιστοποιήση.  Οι πνευματικές βάνες έχουν άπειρες εφαρμογές σε Ναυτιλία, Βιομηχανία, χημική και τροφίμων.  Οι αεροβάνες έχουν πολύ μικρό χρόνο απόκρισης ανοίγματος περίπου 0,2 ms συνεπώς η χρήση τους είναι ενδεδειγμένη και για γεμιστικά μηχανήματα, όπου ο χρόνος απόκρισης που απαιτείται είναι πάρα πολύ μικρός.

Η εταιρεία μας HYDROPNEYMATIC HELLAS ΜΗΤΣΗΣ Π ΑΒΕΕ με έδρα την Αθήνα διαθέτει όλη την γκάμα της εταιρείας MAROS ENGINEERING SRL Ιταλίας με βάνες ορειχάλκινες επινικέλωμένες, INOX,  δίοδες ή ακόμα και τρίστομες.  Τα διαθέσιμα σπειρώματα είναι απο 1/2” έως και 3” ενω κατά παραγγελία διατίθεται και 4΄΄.  Τα παραπάνω εξαρτήματα διαθέτουν κρουνούς μπίλιας με teflon για αντοχή σε υψηλή θερμοκρασία και χρήση σε πετρελαιοειδή αλλά και χημικά.

ΜΗΤΣΗΣ Π ΑΒΕΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΒΑΝΕΣ
mosfe

ΒΑΝΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Βάνες πνευματικής ενεργοποίησης για πρατήρια υγρών καυσίμων. Πιστοποίηση GROUP 2 (II) ZONE 2 (II) GAS AND POWDER APPLICATION.

ΚΡΟΥΝΟΣ : Διάσταση 3” ορειχάλκινη ή ΙΝΟΧ AISI 316

ACTUATOR : A063

ATEX CERTIFICATION

scan356_page-0001
PNEUMAX OIL & GAS ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΙΝΟΧ ΚΑΙ ΑΤΕΧ
ΜΗΤΣΗΣ Π ΑΒΕΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΒΑΝΕΣ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
scan357_page-0001