ΒΑΝΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Αεροβάνες για τα πρατήρια καυσίμων και τις πετρελαϊκές εταιρείες σπείρωμα 3”  ΙΝΟΧ με πιστοποίηση GROUP 2 (II) ZONE 2 (II) FOR GAS AND POWDER APPLICATIONS.

Οι πνευματικές βάνες είναι βαλβίδες τύπου ball  για χρήση με full παροχή.  Διαθέτουν πνευματικό μηχανισμό για την ενεργοποίηση του κρουνού.

Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε βαλβίδα τύπου Namur PNEUMAX 514/N52.0.1M2  με πιστοποίηση.  Οι πνευματικές βάνες έχουν άπειρες εφαρμογές σε Ναυτιλία, Βιομηχανία, χημική και τροφίμων.  Οι αεροβάνες έχουν πολύ μικρό χρόνο απόκρισης ανοίγματος περίπου 0,2 ms συνεπώς η χρήση τους είναι ενδεδειγμένη και για γεμιστικά μηχανήματα, όπου ο χρόνος απόκρισης που απαιτείται είναι πάρα πολύ μικρός.

Η εταιρεία μας HYDROPNEYMATIC HELLAS ΜΗΤΣΗΣ Π ΑΒΕΕ με έδρα την Αθήνα διαθέτει όλη την γκάμα της εταιρείας MAROS ENGINEERING SRL Ιταλίας με βάνες ορειχάλκινες επινικελωμένες, INOX,  δίοδες ή ακόμα και τρίστομες.  Τα διαθέσιμα σπειρώματα είναι από 1/2” έως και 3” ενώ κατά παραγγελία διατίθεται και 4΄΄.  Τα παραπάνω εξαρτήματα διαθέτουν κρουνούς μπίλιας με teflon για αντοχή σε υψηλή θερμοκρασία και χρήση σε πετρελαιοειδή αλλά και χημικά.

ΜΗΤΣΗΣ Π ΑΒΕΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΒΑΝΕΣ
Πνευματικές βάνες ΜΗΤΣΗΣ Π ΑΒΕΕ
ΒΑΝΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Βάνες πνευματικής ενεργοποίησης για πρατήρια υγρών καυσίμων. Πιστοποίηση GROUP 2 (II) ZONE 2 (II) GAS AND POWDER APPLICATION.
ΚΡΟΥΝΟΣ : Διάσταση 3” ορειχάλκινη ή ΙΝΟΧ AISI 316
ACTUATOR : A063

ATEX CERTIFICATION
scan356_page-0001
PNEUMAX OIL & GAS ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΙΝΟΧ ΚΑΙ ΑΤΕΧ
ΑΕΡΟΒΑΝΕΣ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ
scan357_page-0001
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial