ΒΑΝΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Πνευματικές βάνες ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΜΗΤΣΗΣ Π ΑΒΕΕ
ΜΗΤΣΗΣ Π ΑΒΕΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΒΑΝΕΣ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ

Πνευματικές Βάνες Πρατηρίων

Ιδανικές για πρατήρια υγρών καυσίμων.
Πιστοποιημένες με  GROUP 2 (II) ZONE 2 (II) GAS AND POWDER APPLICATION.
Κρουνός : Διάσταση 3” ορειχάλκινη ή ΙΝΟΧ AISI 316
Μηχανισμός Ενεργοποίησης: A063
ATEX CERTIFICATION
scan356_page-0001
πιστοποίηση για αεροβάνες πρατηριών καυσίμων
Πνευματικές βάνες ΜΗΤΣΗΣ Π ΑΒΕΕ
scan357_page-0001
Αεροβάνες για τα πρατήρια καυσίμων και τις πετρελαϊκές εταιρείες σπείρωμα 3”  ΙΝΟΧ με πιστοποίηση GROUP 2 (II) ZONE 2 (II) FOR GAS AND POWDER APPLICATIONS.

Οι πνευματικές βάνες είναι βαλβίδες τύπου ball  για χρήση με full παροχή.  Διαθέτουν πνευματικό μηχανισμό για την ενεργοποίηση του κρουνού.

Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε βαλβίδα τύπου Namur PNEUMAX 514/N52.0.1M2  με πιστοποίηση.  Οι πνευματικές βάνες έχουν άπειρες εφαρμογές σε Ναυτιλία, Βιομηχανία, χημική και τροφίμων.  Οι αεροβάνες έχουν πολύ μικρό χρόνο απόκρισης ανοίγματος περίπου 0,2 ms συνεπώς η χρήση τους είναι ενδεδειγμένη και για γεμιστικά μηχανήματα, όπου ο χρόνος απόκρισης που απαιτείται είναι πάρα πολύ μικρός.

Η εταιρεία μας HYDROPNEYMATIC HELLAS ΜΗΤΣΗΣ Π ΑΒΕΕ με έδρα την Αθήνα διαθέτει όλη την γκάμα της εταιρείας MAROS ENGINEERING SRL Ιταλίας με βάνες ορειχάλκινες επινικελωμένες, INOX,  δίοδες ή ακόμα και τρίστομες.  Τα διαθέσιμα σπειρώματα είναι από 1/2” έως και 3” ενώ κατά παραγγελία διατίθεται και 4΄΄.  Τα παραπάνω εξαρτήματα διαθέτουν κρουνούς μπίλιας με teflon για αντοχή σε υψηλή θερμοκρασία και χρήση σε πετρελαιοειδή αλλά και χημικά.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial