Πνευματικά Συστήματα Pneumax

Τα πνευματικά συστήματα χρησιμοποιούνται σε πολλές βιομηχανίες και επιχειρήσεις. Αρκετές επιχειρήσεις μπορούν να αυξήσουν την παραγωγική διαδικασία χρησιμοποιώντας κάποιον αυτοματισμό αέρα στην θέση μιας χειρωνακτικής εργασίας.

Η Μήτσης ΑΒΕΕ μπορεί να προσφέρει συστήματα πεπιεσμένου αέρα & εξαρτήματα αυτών. Με εμπειρία χρόνων στον τομέα οι ειδικοί της εταιρείας μας θα σε βοηθήσουν να κάνεις την πιο σωστή επιλογή για να αυξήσετε την παραγωγικότητα της επιχείρησης σας.

Επικοινώνησε μαζί μας:

Email:

info@mitsis.com.gr

Περιοχές Εξυπηρέτησης

Η Μήτσης ΑΒΕΕ, διαθέτει τα προϊόντα της σε

  • Ελλάδα
  • Κύπρο
  • Αμερική
  • Ηνωμένο Βασίλειο
  • Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Βαλβίδα αέρος pneumax ΜΗΤΣΗΣ Π ΑΒΕΕ

Βαλβίδες αέρος PNEUMAX 

Πολλών διαφορετικών τύπων ενεργοποίησης.  Βαλβίδες με μπουτόν, χειριστήρια, περιστροφικού διακόπτη, ράουλο, κεραία ενεργοποίησης, οριζόντια ράουλα κλπ.

Οι βαλβίδες αέρος PNEUMAX έχουν όλή την γκάμα που θα χρειαστεί ένα μηχάνημα παραγωγής για την λειτουργία του.

έμβολα αέρος pneumax ΜΗΤΣΗΣ Π ΑΒΕΕ

Έμβολα αέρος pneumax

κατα iso με προφίλ αλουμινίου ή κυλινδρικά, μικρού συνολικού μήκου με ή χωρίς φρένα.  Έμβολα άερος με οδηγούς ή γραμμικής κίνησης.

Έμβολα αέρος Pneumax ελαφρού & βαρέως τύπου με διαμέτρους από Φ10-Φ250. Επίσης  έμβολα αέρος INOX για εφαρμογές στην βιομηχανία τροφίμων.  Επίσης έμβολα αερουδραυλικά φρένου, περιστροφικά και με οδηγούς.

προπαρασκευή αερος pneumax ΜΗΤΣΗΣ Π ΑΒΕΕ

Φίλτρα Αέρος, Ρυθμιστές Αέρος, Λιπαντήρες Αέρος

Φίλτρα ρυθμιστές λιπαντήρες για τον πεπιεσμένο αέρα για την αφύγρανση αλλά και για την λίπανση.   Φίλτρα δυναμικά ενεργού άνθρακα για αφύγρανση έως και 99% σε συνεργασία με ξηραντές.

Επίσης στην γκάμα υπάρχουν όλα τα παρελκόμενα εξαρτήματα όπως βαλβίδες αυτόματης εξυδάτωσης, σταδιακής εκκένωσης, αυτόματης ή χειροκίνητης εξαέωρωσης τω κυκλωμάτων.  Σπειρώματα απο 1/4”-1”.

ρομποτικά συστήματα αέρος

Ρομπότικά συστήματα πεπιεσμένου αέρα Pneumax

Μεγάλη γκάμα συστημάτων ρομποτικής πεπιεσμένου άερος.

Αυτόματα gripper,  περιστροφικά έμβολα, αρπάγες, μοτέρ ημιπεριστροφής, έμβολα με διπλό άξονα οδηγούμενα καθώς και μοτέρ περιστροφής υψηλών ταχυτήτων.  Συνδυάζονται με βαλβίδες αέρος για τον χειρισμό ολοκληρωμένων αυτόνομων συστημάτων ρομποτικής.

1500U PNEUMAX www.mitsis.com.gr

Μαγνητικοί αισθητήρες εμβόλων αέρος Pneumax

Πλήρης έλεγχος θέσης μέσω μαγνήτη εντός των εμβόλων αέρος με διάφορα κυκλώματα NPN, PNP κλπ.  Πολλοί διαφορετικοί τύποι αισθητήρων για τον έλεγχο των κινήσεων.

ΣΩΛΗΝΕΣ ΑΕΡΑ ΜΗΤΣΗΣ Π ΑΒΕΕ

Ρακόρ, Σωλήνες, Εξαρτήματα Αέρος

Ανακαλύψτε μια ευρεία γκάμα σωλήνων, ρακόρ και εξαρτημάτων αέρος, προσαρμοσμένων για να καλύψουν τις ανάγκες των πνευματικών συστημάτων. Εξασφαλίστε αξιόπιστες συνδέσεις, βελτιστοποιήστε τη ροή αέρος και προσφέρετε αυξημένη απόδοση στις εφαρμογές σας. Η κατηγορία περιλαμβάνει προϊόντα υψηλής ποιότητας για κάθε τύπο εγκατάστασης και βιομηχανίας

συστήματα μετάδοσης κινήσεως

Συστήματα Μετάδοσης Κίνησης

Πνευματικά συστήματα και συστήματα μετάδοσης κινήσεως αλληλεπιδρούν στη βιομηχανία και τον αυτοματισμό, όπου η παραγωγή κίνησης από πεπιεσμένο αέρα συνδυάζεται με μηχανικά στοιχεία για ακριβή και αποδοτική μεταφορά ενέργειας σε διάφορες εφαρμογές.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial