Πνευματικά Συστήματα Pneumax

Βαλβίδα ηλεκτρoμαγνητική 5 θέσεων η οποία λειτουργεί και χειροκίνητα και στις δυο  εντολές. Η συγκεκριμένη σειρά βαλβίδων έχει λειτουργία και διαστάσεις βάσει διεθνών  προτύπων ISO 5599/1 .

Ο σχεδιασμός της, είναι βασισμένος εξωτερικά από χυτό αλουμίνιο και εσωτερικά λειτουργεί με σύρτη πνευματικής και ήλεκτρο-πνευματικής ενεργοποίησης και επιστρέφει μηχανικά η πνευματικά αντίστοιχα με ενσωματωμένο ελατήριο.

Αυτοί οι διανομείς έχουν μέσω όρο λειτουργίας μεταξύ 10 με 15 εκατομμυρίων κύκλων ,η διάρκεια  ζωής ενδέχεται να αλλάζει σύμφωνα με τις συνθήκες  λειτουργίας. Η κατάλληλη λίπανση μειώνει δραστικά την φθορά των στεγανών

όπως ακριβώς και το φιλτράρισμα εμποδίζει την είσοδο σε σκόνες και σωματίδια τα οποία είναι υπεύθυνα για δυσλειτουργία του κυκλώματος.

Οι συνθήκες λειτουργίας πρέπει να συμμορφώνονται με την πίεση και την θερμοκρασία που υποδεικνύονται από την Εταιρεία PNEUMAX για κάθε βαλβίδα οποιασδήποτε άλλης σειράς.

Η Εταιρεία ΜΗΤΣΗΣ Π.ΑΒΕΕ  παρέχει ανταλλακτικά στεγανών και εξαρτημάτων της συγκεκριμένης σειράς για επισκευή και συντήρηση.

βαλβίδες αέρος PNEUMAX

Μπορούν να δεχτούν ολοκληρωμένη ηλεκτρολογική σύνδεση ως 32 βαλβίδες με φις. Δέχεται πίεση ή κενό και έχει προστασία IP 65.  Παροχή συνολική 550 λίτρα/λεπτό με Φ 8 σωλήνα αέρος. Ταχύτατη τοποθέτηση με μία βίδα σύσφιξης και σύνδεση σωλήνων με ρακόρ αυτόματα ταχείας.  Ό σύρτης της βαλβίδας είναι κατασκευασμένος από ΙΝΟΧ AISI 304 για μέγιστη αντοχή και λειτουργία στις πιο απαιτητικές συνθήκες.  Διατίθεται με πλήρη σειρά εξαρτημάτων.

Πλήρη σειρά βαλβίδων αέρος καθώς και εξαρτημάτων πεπιεσμένου αέρος καθώς και κυλίνδρους αέρος θα βρείτε στην κατηγορία πεπιεσμένος αέρας PNEUMAX.  Επίσης η εταιρεία μας έχει εξειδικευμένους τεχνικούς και πλήρως εξοπλισμένο service για όλα τα προϊόντα της εταιρείας pneumax.

Βαλβίδα αέρος pneumax ΜΗΤΣΗΣ Π ΑΒΕΕ

Βαλβίδες αέρος μηχανικές και χειροκίνητες PNEUMAX 

Πολλών διαφορετικών τύπων ενεργοποίησης.  Βαλβίδες με μπουτόν, χειριστήρια, περιστροφικού διακόπτη, ράουλο, κεραία ενεργοποιήσης, οριζόντια ράουλα κλπ.

Οι βαλαβίδες αέρος PNEUMAX έχουν όλή την γκάμα που θα χρειαστεί ένα μηχάνημα παραγωγής για την λειτουργία του.

Βαλβίδα αέρος pneumax ΜΗΤΣΗΣ Π ΑΒΕΕ

Βαλβίδες αέρος με ηλεκτρική εντολή pneumax

Πολλές παραλαγές για οποιαδήποτε απαίτηση στους αυτοματισμούς πεπιεσμένου αέρα.

Βαλβίδες αέρος βάσεως ή με σπειρώματα με ηλεκτρική εντολή για παροχές απο 300-12000 Νl/min.

Βαλβίδες αέρος με ένα ή δύο πηνία απο 12 volt -220 volt βαρέως ή ελαφρού τύπου.  Σώμα βαλβίδας διπλής ανοδύωσης για μεγάλη αντοχή στον βεβαρημένο με υγρασία πεπιεσμένο αέρα.

έμβολα αέρος pneumax ΜΗΤΣΗΣ Π ΑΒΕΕ

Έμβολα αέρος pneumax

κατα iso με προφίλ αλουμινίου ή κυλινδρικά, μικρού συνολικού μήκου με ή χωρίς φρένα.  Έμβολα άερος με οδηγούς ή γραμμικής κίνησης.

Έμβολα αέρος Pneumax ελαφρού & βαρέως τύπου με διαμέτρους από Φ10-Φ250. Επίσης  έμβολα αέρος INOX για εφαρμογές στην βιομηχανία τροφίμων.  Επίσης έμβολα αερουδραυλικά φρένου, περιστροφικά και με οδηγούς.

προπαρασκευή αερος pneumax ΜΗΤΣΗΣ Π ΑΒΕΕ

Προπαρασκευή πεπιεσμένου αέρος

Φίλτρα ρυθμιστές λιπαντήρες για τον πεπιεσμένο αέρα για την αφύγρανση αλλά και για την λίπανση.   Φίλτρα δυναμικά ενεργού άνθρακα για αφύγρανση έως και 99% σε συνεργασία με ξηραντές.

Επίσης στην γκάμα υπάρχουν όλα τα παρελκόμενα εξαρτήματα όπως βαλβίδες αυτόματης εξυδάτωσης, σταδιακής εκκένωσης, αυτόματης ή χειροκίνητης εξαέωρωσης τω κυκλωμάτων.  Σπειρώματα απο 1/4”-1”.

ρομποτικά συστήματα αέρος

Ρομπότικά συστήματα πεπιεσμένου αέρα Pneumax

Μεγάλη γκάμα συστημάτων ρομποτικής πεπιεσμένου άερος.

Αυτόματα gripper,  περιστροφικά έμβολα, αρπάγες, μοτέρ ημιπεριστροφής, έμβολα με διπλό άξονα οδηγούμενα καθώς και μοτέρ περιστροφής υψηλών ταχυτήτων.  Συνδυάζονται με βαλβίδες αέρος για τον χειρισμό ολοκληρωμένων αυτόνομων συστημάτων ρομποτικής.

1500U PNEUMAX www.mitsis.com.gr

Μαγνητικοί αισθητήρες εμβόλων αέρος Pneumax

Πλήρης έλεγχος θέσης μέσω μαγνήτη εντός των εμβόλων αέρος με διάφορα κυκλώματα NPN, PNP κλπ.  Πολλοί διαφορετικοί τύποι αισθητήρων για τον έλεγχο των κινήσεων.

inox βαλβίδες αέρος

Συστήματα πεπιεσμένου αέρα για την βιομηχανία πετρελαιοειδών και αερίων

Ειδικές βαλβίδες αέρα για την βιομηχανική παραγωγή πετρελαιοειδών (διυλιστήρια, συστήματα πυρόσβεσης, λειτουργία σε περιβάλλον υψηλών θερμοκρασιών, ναυτιλίας, νοσοκομείων κλπ).

Η εταιρεία pneumax έχει ανατπύξει μια ολόκληρη σειρά προιόντων για το επικίνδυνο και απαιτητικό περιβάλλον με βαλβίδες αέρος ΙΝΟΧ 316 & explosion proof.

Gamm-02

ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΒΑΚΕΛΙΤΟΥ

Εδώ θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για χειρολαβές, βολάν – τιμόνια και καστάνιες βακελίτου.

ArabicEnglishGreekRussian
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
LinkedIn
Share