Βαλβίδες Κενού Ηλεκτρομαγνητικές

βαλβίδες ηλεκτρομαγνητικές τύπου poppet

Βαλβίδες Ηλεκτρομαγνητικές κενού

Βαλβίδες Ηλεκτρομαγνητικές μονού η διπλού πηνίου για τον έλεγχο συστημάτων κενού.

ΒΑΛΒΙΔΕΣ PNEUMAX OPTYMΑ ΜΗΤΣΗΣ Π ΑΒΕΕ.

Βαλβίδα ηλεκτρoμαγνητική 5 θέσεων η οποία λειτουργεί και χειροκίνητα και στις δυο  εντολές. Η συγκεκριμένη σειρά βαλβίδων έχει λειτουργία και διαστάσεις βάσει διεθνών  προτύπων ISO 5599/1 .

Ο σχεδιασμός της, είναι βασισμένος εξωτερικά από χυτό αλουμίνιο και εσωτερικά λειτουργεί με σύρτη πνευματικής και ήλεκτρο-πνευματικής ενεργοποίησης και επιστρέφει μηχανικά η πνευματικά αντίστοιχα με ενσωματωμένο ελατήριο.

Αυτοί οι διανομείς έχουν μέσω όρο λειτουργίας μεταξύ 10 με 15 εκατομμυρίων κύκλων ,η διάρκεια  ζωής ενδέχεται να αλλάζει σύμφωνα με τις συνθήκες  λειτουργίας. Η κατάλληλη λίπανση μειώνει δραστικά την φθορά των στεγανών

όπως ακριβώς και το φιλτράρισμα εμποδίζει την είσοδο σε σκόνες και σωματίδια τα οποία είναι υπεύθυνα για δυσλειτουργια του κυκλώματος.

Οι συνθήκες λειτουργίας πρέπει να συμμορφώνονται με την πίεση και την θερμοκρασία που υποδεικνύονται από την Εταιρεία PNEUMAX για κάθε βαλβίδα κενού αλλά και για κάθε βαλβίδα οποιασδήποτε άλλης σειράς.

Η Εταιρεία ΜΗΤΣΗΣ Π.ΑΒΕΕ  παρέχει ανταλλακτικά στεγανών και εξαρτημάτων της συγκεκριμενης σειράς για επισκευή και συντήρηση.

ΒΑΛΒΙΔΕΣ PNEUMAX  ΜΗΤΣΗΣ Π ΑΒΕΕ

Μπορούν να δεχτούν ολοκληρωμένη ηλεκτρολογική σύνδεση έως 32 βαλβίδες με φις. Δέχεται πίεση ή κενό και έχει προστασία IP 65.  Παροχή συνολική 550 λίτρα/λεπτό με Φ 8 σωλήνα αέρος. Ταχύτατη τοποθέτηση με μία βίδα σύσφιξης και σύνδεση σωλήνων με ρακόρ αυτόματα ταχείας.  Ο σύρτης της βαλβίδας είναι κατασκευασμένος από ΙΝΟΧ AISI 304 για μέγιστη αντοχή και λειτουργία στις πιο απαιτητικές συνθήκες.  Διατίθεται με πλήρη σειρά εξαρτημάτων.

Η εταιρεία μας διαθέτει όλα τα εξαρτήματα πεπιεσμένου αέρα, αλλά και υψηλής πιέσεως λαδιού.  Κατακευάζουμε υδραυλικές μονάδες, υδραυλικά έμβολα και διαθέτουμε σε stock όλα τα εξαρτήματα των πνευματικών συστημάτων βαλβίδες αέρος, κύλινδρους αέρος, φίλτρα αέρος, καιθώς και όλα τα εξαρτήματα των υδραυλικών συστημάτων, βαλβίδες υδραυλικές, έμβολα υδραυλικά, βαλβίδες υψηλής πίεσης, χειριστήρια υδραυλικά κλπ.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial