ΒΑΝΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ PNEUMAX

ΒΑΝΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ PNEUMAX

Bαλβίδες πνευματικής ενεργοποίησης τρίοδη

ΒΑΝΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ PNEUMAX

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΕΣ (ACTUATOR) ME KΡOΥΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥ BALL  1/4, 3/8,1/2, 3/4, 1 ΙΝΤΣΑ, 11/4, 11/2, 2 ΙΝΤΣΕΣ.  .  ΚΡΟΥΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ, ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΧΗΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ.  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΕΜΙΣΤΙΚΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΩΝ  ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΑΕΡΑ ΜΟΝΟΥ Η ΔΙΠΛΟΥ ΠΗΝΙΟΥ.

ΒΑΝΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ PNEUMAX

Οι πνευματικές βάνες έχουν εφαρμογή σε πολλούς τομείς.  απο την βιομηχανία έως και την ναυτιλία.

Παραδείγματα εφαρμογής στην βιομηχανία για την μεταφορά υγρών αλλά και ρευστών υλικών , γεμιστικών μηχανημάτων δοσομετρικών αντλιών και φυσικά στην βιομηχανία πετρελαιοειδών.

Οι πνευματικές βάνες διαθέτουν teflon παρεμβάσματα ώστε να αντέχουν σε θερμοκρασίες αλλά και σε υλικά με καυστικότητα (αλκαλικά χαμηλά οξέα πετρέλαια ορυκτέλαια κάυσιμα κλπ).  Στην Ναυτιλία επίσης για την μεταφορά υγρών, χύδην υλικών αλλά και καυσίμων αερίων κλπ.

Οι διαστάσεις των πνευματικών βανών είναι από 1/2” εως 4” σε ορειχάλκινες και ΙΝΟΧ.  Επίσης δίοδες και τρίοδες.

Οι οδήγηση τους μπορεί να γίνει με βαλβίδες αέρος χειροκίνητες η ηλεκτρομανγητικές μέσω αυτοματισμού ή και απομακρυσμένα.  Είναι μηχανισμοί άμεσης απόκρισης ώστε να έχουν ακρίβεια της μεταφοράς των υλικών.

Οι μηχανισμοί ενεργοποίησης των κρουνών είναι κατασκευή  απο αλουμίνιο και επιδέχονται επισκευής αλλάγής παρεμβσμάτων.  Ο πεπιεσμένος αέρος που απαιτείται θα πρέπει να είναι καθαρός απο υγρασίες και να έχει  περιοδική λίπανση.  Για αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν φίλτρα με ρυθμιστή και λιπαντήρα  της PNEUMAX.

Σε συνεργασία με άλλα συστήματα αυτοματισμών όπως μετρητές ηλεκτρικούς παροχής αλλά και πρεσοδιακόπτες.  Επίσης υπάρχουν μαγνητικοί διακόπτες για να ελέγχουν την θέση του πνευματικού κρουνού ανοιχτό-κλειστό. Με όλα αυτά τα συστήματα μπορούμε να επιτύχουμε απομακρυσμένο έλεγχο  με απόλυτη ακρίβεια αλλά και ασφάλεια.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial