ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΕΜΒΟΛΑ ΑΕΡΟΣ ΣΕΙΡΑΣ 1500 PNEUMAX

ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΕΜΒΟΛΑ ΑΕΡΟΣ PNEUMAX ΣΕΙΡΑΣ 1300

ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΕΜΒΟΛΑ ΑΕΡΟΣ ΣΕΙΡΑΣ 1500

Κύλινδροι μικρής διαδρομής και μικρου συνολικού μήκους.

ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΕΜΒΟΛΑ ΑΕΡΟΣ PNEUMAX ΣΕΙΡΑΣ 1300

ΚΎΛΙΝΔΡΟΙ ΑΕΡΟΣ ECOMPACT ΣΕΙΡΑΣ 1540-1550

Compact κύλινδροι αέρος σύμφωνα με τα Standard ISO 21287 – ECOMPACT σειράς.  Η σειρά ανταποκρίνεται πλήρως στα πρότυπα των βιομηχανιών τροφίμων με καθαρού προφίλ αλουμινένιου σωλήνα και κεφαλές απο υλικό technopolimer.  Επίσης έχουν μεγάλη αντοχή σε ήπια χημικά.

ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΕΜΒΟΛΑ ΑΕΡΟΣ PNEUMAX ΣΕΙΡΑΣ 1300

ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΑΕΡΟΣ ECOMPACT-S ΣΕΙΡΑ

1540-1550

Compact κύλινδροι αέρος ECOMPACT-S σειράς.

Η συγκεκριμένη σειρά διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά της ECOMPACT αλλά είναι σύμφωνα με τα standard ISO 15552.

ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΕΜΒΟΛΑ ΑΕΡΟΣ PNEUMAX ΣΕΙΡΑΣ 1300

ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΑΕΡΟΣ EUROPE ΣΕΙΡΑΣ 1560-1580

Compact κύλινδροι αέρος “Europe” με σπειρώματα στις κεφαλές για στήριξη.

ΟΠΙΣΘΙΑ ΒΑΣΗ ΕΜΒΟΛΩΝ

ΒΑΣΕΙΣ ΣΕΙΡΑΣ EUROPE & ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΣΤΗΡΙΞΗΣ.

 

ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΕΜΒΟΛΑ ΑΕΡΟΣ PNEUMAX ΣΕΙΡΑΣ 1500

Οι μικροκυλινδροι αέρος είναι οι πιο διαδεδομένοι γραμμικοί ενεργοποιητες

για απλή χρήση λόγω μειωμένης διάστασης χιτωνίου . μπορούν να εφαρμοστούν

σε ποικίλους τομείς της βιομηχανίας σε αυτοματισμους όπως επίσης σε μονάδες συσκευασίας, κλωστουφαντουργιας ,από μηχανές ξυλουργικής έως τον κεραμικό τομέα και ούτω καθεξής.

Όπως σε κάθε εξάρτημα των προϊόντων PNEUMAX ή εταιρεία μας ΜΗΤΣΗΣ Π ΑΒΕΕ διαθέτει ανταλλακτικά όλα τα στεγανωτικά για άμεση επισκευή.

Η σειρά κυλίνδρων 1500 της PNEUMAX  είναι η  μοναδική σειρά εμβόλων ανεξαρτήτως ανταγωνισμού που είναι επισκευάσιμο πλήρως με βιδωτές κεφαλές. Διαθέσιμη διάμετρος από  Φ10-φ50 και διαδρομές ανά 5mm αλλά και κατά παραγγελία μεγαλύτερες των 500mm.

Υλικό κατασκευής αλουμίνιο με μαγνήτη εσωτερικά για έλεγχο της διαδρομής με αισθητήρες pneumax.  Διαθέτουμε επίσης όλες τις βάσεις στήριξης του συγκεκριμένου τύπου εμβόλων, δίχαλα, οπίσθιες αρθρώσεις φλάντζες κλπ για την πάκτωση – έδραση των εμβόλων. Πίεση λειτουργίας 2,5 bar – 10 bar.  πλήρως αξιόπιστα με μεταλλικό μασίφ πιστόνι και στεγανωτικά  NBR ή και TEFLON για αντοχή σε θερμοκρασία έως 150 βαθμούς.

Mικροκύλινδροι σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 6432.  Απαραίτητο να χριησιμοποιέιται λιπαντικό  HG32 για λίπανση ελαστικών μερών καθώς και φίλτρα αφύγρανσης της pneumax  για την εξασφάλιση καθαρού αέρα.  Επίσης το κεντράρισμα των εμβόλων κατά την στήριξη τους για να εξασφαλίσετε μεγάλη διάρκεια ζωής.  Τέλος αποφύγετε πολύ μεγάλες ταχύτητες καθώς και υψηλές θερμοκρασίες.

ArabicEnglishGreekRussian
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
LinkedIn
Share